TPCA sponzoruje kolínský basketbalový klub

21.08.2008

Automobilka TPCA dnes podepsala smlouvu o podpoře BC Kolín v následující sezóně. Kolínský basketbalový klub v ní bude bojovat o účast v play-off Mattoni NBL. TPCA bude jedním z hlavních partnerů klubu a prodloužila tak spolupráci uzavřenou s kolínským klubem hrajícím nejvyšší basketbalovou ligu v loňském roce.

„Kolínský basketbal se neustále zlepšuje. To je nám blízké, protože neustálé zlepšování je jedním z hlavních pilířů fungování naší firmy,“ řekl při podpisu smlouvy Jasuhiro Takahaši, prezident kolínské automobilky. „Basketbal je navíc týmová hra a to je další podobnost s TPCA,“ dodal Takahaši. „Jsme rádi, že nám TPCA svojí podporou vyjádřila důvěru i na další sezónu a věřím, že je nejen svými sportovními výkony nezklameme,“ řek k prodloužení spolupráce Miroslav Sodoma, generální manažer BC Kolín.

TPCA podporuje na Kolínsku celou řadu projektů nejen v oblasti sportu. Například zaměstnanci mohou žádat o příspěvek na pořádání různých společenských či sportovních akcí v místě jejich bydliště. Firma na podobné akce věnuje každý měsíc 50 000 korun. Větší projekty jsou podporovány prostřednictvím grantového programu Partnerství pro Kolínsko. Automobilka tímto způsobem rozděluje celkem čtyři miliony ročně.